In onze kamers kom je thuis. Het heerlijke ontbijt met verse streekproducten zet meteen de toon voor de rest van de dag.

                        

"De kamers zijn op en top.  Zeker baby Wout vond zijn persoonlijke bad en de extra slaapruimte lekker knuffelig."

- Bert, Hilde en Woutje -

 

KAMER 1

Wanneer je deze ruime, luchtige, zeer rustig gelegen kamer binnenkomt voel je de stress zo van je afglijden. Deze tweepersoonskamer heeft een aparte badkamer voorzien van ruime douche, toilet en wastafel.  Ook voor de allerkleinsten is het hier gezellig vertoeven.

Prijs: €135,- / nacht incl. ontbijt

Extra bed: tot en met 2 jaar gratis, 3 jaar en ouder €35,- / nacht


 

Kamer 2

In deze kamer vind je alles om tot rust te komen. Een luxueuze tweepersoonskamer met aparte badkamer en zitkamer. De badkamer is voorzien van bubbelbad, douche, 2 wastafels en een toilet. De zitkamer kan je optioneel gebruiken als gezinskamer voor kinderen tot 16 jaar. De kamer is heel ruim, rustig gelegen en kijkt uit op de tuin. Door de bomen heen zie je de open vlakte van de polders.

Prijs: €155,- / nacht incl. ontbijt 

Extra bed: tot en met 2 jaar gratis, 3 jaar en ouder €35,- / nacht


Heerlijk ontbijten

Na een goede nachtrust in de stille westhoek begin je de dag met een uitgebreid ontbijt. Verse eitjes, verschillende soorten brood, een geurig kopje koffie of thee, vers geperst fruitsap, yoghurt en fruit en verschillende streekproducten. 

DSCN1020.JPG